Skip to content

OTA YHTEYTTÄ

Tervetuloa nauttimaan monipuolisista hoidoista maalaisromanttiseen kauneushoitolaan Toivakkaan tai Ekologiseen kauneushoitolaan Jyskään!

Astuessasi sisään taloon voit välittömästi aistia kiireettömän tunnelman. Odotustilassa sijaitsevat takka, räsymatot ja iloisenvärinen keinutoli välittävät kotoista ja lämmintä tunnelmaa menneiltä ajoilta. Jalkahoidossa istuessasi voi nauttia kupin kahvia ja rupatella mukavia tai syntyjä syviä.

Kasvohoidossa koet kotimaisten vitamiinirikkaiden hoitotuotteiden vaikutuksen ja kokeneen kosmetologin hellissä käsissä voit rentoutua ja unohtaa arjen kiireet ja ottaa itsellesi omaa aikaa.

Olen Anna-Maria Harju-Laurila. Koulutukseltani olen SKY-kosmetologi ja lähihoitaja. Kouluttaudun säännöllisesti ja haluan kehittyä sekä ammatillisesti, että myös ihmisenä.

Arvojani ovat mm. aitous ja luonnollisuus. Luonnonmukainen, puhdas, sekä tehokas ammattikosmetiikka kotimaisine marjoineen on juuri sitä! Haluankin tarjota asiakkailleni kiirettömän hetken rauhallisessa ympäristössä. Olen helposti lähestyttävä ja iloinen persoona, eikä minun seurassani tarvitse jännittää. Tule sellaisena kun olet!

Kiinnostukseni kauneusasioita kohtaan alkoi jo n. 5-vuotiaana; olin usein huhuillut vanhemmiltani ”missä mun meikkipussisini tai Natusan-voiteeni on?

Vahvuuksiani ovatkin erilaiset meikit ja hemmottelevat hoidot. Ajattelenkin, että jokaisessa ihmisessä on kauniita piirteitä, joita korostamalla ihminen voi saada varmuutta olemukseensa.

Kosmetologin työssä kaikista antoisinta on, kun näkee käsiensä jäljen lisäksi asiakkaan huolitellun ja tyytyväisen olemuksen.
Olen unelma ammatissani!

sky_logo

Jalka- ja kauneushoitola
Anna-Maria

TOIVAKKA
Toivakantie 36, 41660 Toivakka

JYVÄSKYLÄ
Äijäläntie 6 A, 40420 Jyskä

Puh. 040 843 0925
kosmetologipalveluam (at) gmail.com

Palvelen asiakkaita ma-pe, lauantaisin sopimuksen mukaan.

Seuraa meitä:

#jalkajakauneushoitolaannamaria

Kauneushoitola Toivakassa

Kauneushoitola Jyskässä

Back To Top