skip to Main Content

TUOTTEET

”Yöttömän yön aurinko ja suomalaisten marjojen rikkaus
tuovat nuoruuden hehkua ihollesi!”

Hoidan asiakkaan ihoa puhtaita luonnonmukaisia raaka-aineita sisältävillä suomalaisilla tuotteilla. Säännöllisillä hoitolakäynneillä ja päivittäisellä kotihoidolla saadaan aikaan pysyviä tuloksia.

EKOPHARMA

EKO = lähituotanto ja luonnon raaka-aineet
PHARMA = hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho

Suomalainen ammattilaissarja. 
Hyvä siedettävyys, erinomainen hoitoteho

Luonnon raaka-aineet ovat olleet käytössä jo tuhansia vuosia ja niiden pitkäaikaiskäytön vaikutukset ovat tunnettuja. Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asutusta.

Suomalaiset marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus.

Kaikki EkoPharma-tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa.

Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman toimintansa ja aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi.

Kuluttajat ovat jatkuvasti entistä kiinnostuneempia luonnonkosmetiikasta. Ekologisuus ja yksilön vastuu ovat saaneet kuluttajat miettimään kulutusvalintojaan ja -tottumuksiaan.

Mitä ainutlaatuinen BTB13 ihonhoito on?

  • Kantasolujen aktivoiminen
  • Kantasolujen ja ihosolujen puhdistaminen haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä
  • Ihosolujen määrän lisääminen
  • Ihosolujen suojaaminen vapailta radikaaleilta, oksidatiiviselta stressiltä
  • Ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita

Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus

BTB13-hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

  • Kaikissa BTB13-hoitotuotteissa on BTB13-yhdistettä.
  • Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia. Bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille.
  • Hoitavat luonnon kasviöljyt ja -uutteet.
  • Luonnolliset tuoksut raaka-aineista, ei lisättyjä hajusteita

BOHO GREEN MAKE-UP

Boho Green Make-Up on ekologinen, eettinen ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja Ranskasta. Sarja on värien iloittelua sekä ekologista ja eettistä ajattelua ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Boho Green Make-Up värikosmetiikan peruspilarina on tarjota korkealaatuisia ja värikkäitä meikkituotteita, ennen kaikkea syvästi luontoa kunnioittaen. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista kosmetiikkatuotteista: meikki, kynsilakat, tuoksut sekä meikkisiveltimet. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteet sisältävät paljon luomuraaka-aineita.

Boho Green Make-Up -kosmetiikalle on myönnetty useita sertifikaatteja, kuten COSMEBIO-sertifikaatti, joka takaa tuotteiden luonnonmukaisuuden, sekä One Voice-sertifikaatti, joka takaa ettei tuotteita ole testettu eläimillä.

”Valmistamme tuotteemme luonnon materiaaleista, jotta Sinä voisit tuntea luonnon tuoksut, koostumukset ja värit ihollasi.”

Back To Top