Skip to content

TUOTTEET

”Yöttömän yön aurinko ja suomalaisten marjojen rikkaus
tuovat nuoruuden hehkua ihollesi!”

Hoidan asiakkaan ihoa puhtaita luonnonmukaisia raaka-aineita sisältävillä suomalaisilla tuotteilla. Säännöllisillä hoitolakäynneillä ja päivittäisellä kotihoidolla saadaan aikaan pysyviä tuloksia.

UNNA NORDIC

Talletimme aisteja hellivän metsähetken hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Valitsimme tuotteisiin ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa.

EKOPHARMA

EKO = lähituotanto ja luonnon raaka-aineet
PHARMA = hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho

Suomalainen ammattilaissarja. 
Hyvä siedettävyys, erinomainen hoitoteho

Luonnon raaka-aineet ovat olleet käytössä jo tuhansia vuosia ja niiden pitkäaikaiskäytön vaikutukset ovat tunnettuja. Suomessa on käytetty luonnonmarjoja ravintona ja lääkkeenä yhtä kauan kuin täällä on ollut asutusta.

Suomalaiset marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus.

Kaikki EkoPharma-tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. Suomalainen iho ei aina kestä perinteisen luonnonkosmetiikan hoitavia yrttejä, mutta suomalaiset marjat ovat tutkitusti tehokkaita atopiankin hoidossa.

Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman toimintansa ja aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi.

Kuluttajat ovat jatkuvasti entistä kiinnostuneempia luonnonkosmetiikasta. Ekologisuus ja yksilön vastuu ovat saaneet kuluttajat miettimään kulutusvalintojaan ja -tottumuksiaan.

Mitä ainutlaatuinen BTB13 ihonhoito on?

  • Kantasolujen aktivoiminen
  • Kantasolujen ja ihosolujen puhdistaminen haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä
  • Ihosolujen määrän lisääminen
  • Ihosolujen suojaaminen vapailta radikaaleilta, oksidatiiviselta stressiltä
  • Ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita

Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus

BTB13-hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

  • Kaikissa BTB13-hoitotuotteissa on BTB13-yhdistettä.
  • Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia. Bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille.
  • Hoitavat luonnon kasviöljyt ja -uutteet.
  • Luonnolliset tuoksut raaka-aineista, ei lisättyjä hajusteita
Back To Top